Moderne woningsstijl

Zo renoveer je jouw woning naar een moderne stijl

Vroeger was het heel normaal om twee ruimtes te scheiden met deuren. Meestal zag je bij mensen thuis massieve deuren. Het is nog wel een dingetje van vroeger en sommige mensen willen dit juist in hun huis hebben maar steeds meer zie je toch vaker andere deuren in het interieur.

Glazen deuren laten ruimtes samenvloeien

Er wordt vaker gekozen om twee ruimtes samen te laten komen en in elkaar over te laten gaan. Hiervoor laat de glazen deur zich goed lenen. Je ziet het steeds meer terug in de trends voor de woonkamer. Zeker de glazen deuren met een industriële look, zijn hartstikke hot. Ze zijn super gewild. Je kan je afvragen waarom deze deuren zo populair zijn geworden. Dit komt omdat de deur een “stoere look” uitstraalt en eigenlijk past zo’n deur bij elke woonstijl. Of je nu houdt van robuust of landelijk of liever een moderne stijl in jouw huis hebt.

Tijdloos en stijlvol

Industriële deuren zijn stijlvolle en tijdloze deuren. Je zal ze zeker de aankomende jaren meer en meer terug gaan zien. Naast een mooie stalen deur stijgt nu ook de vraag naar glazen binnendeuren met donker glas. Erg mooi, het oogt heel erg luxe. Het donkere glas is zo ontzettend in trek door die luxe uitstraling. Deuren die voor het grootste deel uit glas bestaan zijn zo geliefd omdat de ruimtes groter lijken. Optisch lijkt dat zo en natuurlijk komt dit voor een groot deel omdat glas licht doorlatend is. Beide ruimtes blijven dus voldoende licht behouden. Een must voor mensen die van ruimtelijkheid houden.

Vele mogelijkheden

Als je jouw oude deur vervangen hebt door een glazen exemplaar zie je direct wat voor een verschil dit geeft. Ben je bang dat je de privacy kwijtraakt dan kan je ook kiezen voor glas wat niet zo doorschijnend is, denk hierbij aan satijnglas. Het zicht wordt geblokkeerd maar het natuurlijke licht wordt doorgelaten. Ook nog een groot voordeel is dat je ruimte bespaard. Een schuifdeur schuift langs de wand waardoor je alleen een wand vrij moeten houden om de rails op te hangen. Wil je meer informatie over deze mooie fraaie glasdeuren neem dan een kijkje op Glazz.nl.

Geef een reactie