Verdubbel jouw merkzichtbaarheid met dubbelzijdige ledframes

Als je de zichtbaarheid van jouw merk wilt vergroten, zijn ledframes een effectieve oplossing. Ledframes zijn lichtbakken waarin een reclameboodschap op een opvallende manier kan worden weergegeven. Wist je dat je met dubbelzijdige ledframes jouw merkzichtbaarheid kunt verdubbelen?

Dubbelzijdige ledframes: hoe werkt het?

Dubbelzijdige ledframes zijn lichtbakken die aan beide kanten worden bedrukt en verlicht. Hierdoor wordt jouw boodschap vanuit twee richtingen zichtbaar, wat de kans vergroot dat voorbijgangers jouw merk zien. Dubbelzijdige ledframes zijn ideaal om te gebruiken op drukke plekken, zoals op een beurs, in een winkelstraat of in een winkelcentrum.

De voordelen van dubbelzijdige ledframes

Dubbelzijdige ledframes hebben verschillende voordelen ten opzichte van enkelzijdige ledframes. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor jou op een rijtje gezet:

  • Je vergroot de zichtbaarheid van jouw merk vanuit twee richtingen, wat de kans op exposure vergroot.
  • Dubbelzijdige ledframes zijn ideaal om te gebruiken op drukke plekken, waar je wilt opvallen tussen andere reclame-uitingen.
  • Je kunt twee verschillende boodschappen communiceren aan twee verschillende doelgroepen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de ene kant een aanbieding communiceren en aan de andere kant de naam en het logo van jouw bedrijf.
  • Dubbelzijdige ledframes hebben een moderne en professionele uitstraling.

Wil jij ook de zichtbaarheid van jouw merk vergroten en gebruikmaken van dubbelzijdige ledframes? Via deze voorgaande link kun je eenvoudig dubbelzijdige ledframes bestellen die speciaal voor jou op maat worden gemaakt.

Geef een reactie