Swissflex bedden: onbekend maakt nog onbemind

Swissflex bedden is een merk bedden dat nog niet zo bekend is. Dat is ten onrechte; dit Zwitserse merk biedt enorm veel kwaliteit. In Nederland is er inmiddels in elk deel van het land wel een Swissflex dealer. Het kenmerk van Swissflex is de combinatie van matras en lattenbodem. Binnen dat segment is Swissflex de topper. Vooruitstrevend, innovatief, technische topkwaliteit. En de bedden zien er ook nog prachtig uit.

De geschiedenis van Swissflex

Swissflex is een Zwitserse fabrikant. Zo’n zestig jaar geleden is de fabriek opgericht. Het is in 1949 begonnen als Zwitsers familiebedrijf. Het bedrijf is nu onderdeel van de Belgische Recticel-groep. Zwitserland is synoniem voor betrouwbaarheid, kwaliteit en precisie en dat komt ook terug in deze bedden. Ook duurzaamheid is een aspect waar de bedden van Swissflex zich onderscheiden. Er wordt heel veel aandacht besteed aan de materialen en de herkomst ervan. Een lattenbodem klinkt vrij primitief, maar bij Swissflex hebben ze het maken van een lattenbodem tot kunst verheven. De houten latten worden gecombineerd met een veersysteem, waardoor op alle plekken van het bed een optimale ondersteuning mogelijk wordt. Deze techniek heeft verschillende prijzen gewonnen.

De filosofie van Swissflex

Bij Swissflex zijn ze er van overtuigd dat alle onderdelen van een bed optimaal op elkaar afgestemd moeten zijn. Dat bereik je door daar elke dag naar te streven en een innovatieve houding te hebben. Het kan altijd beter en dat straalt Swissflex uit. “Buitengewone geborgenheid” is de slogan waar ze intern en extern mee aangeven wat het bedrijf voor ogen staat. Geborgenheid en ouderwets kwaliteit, de oorsprong als familiebedrijf. Buitengewoon duidt op het kwaliteitsaspect en het voortdurende streven naar perfectie en de ultieme afstemming tussen alle onderdelen van je bed.

Slapen: belangrijker dan je denkt

Goed slapen is belangrijk. Niet alleen om je overdag uitgerust te voelen, maar je kunt je ook beter concentreren wanneer je een goede nachtrust hebt gehad. Je kunt beter tegen tegenslagen, je focus is beter en je bent alerter. Slecht slapen leidt tot allerlei kwalen en ziektes. Op lange termijn kan het zelfs levensbedreigend zijn. Goed uitrusten en herstellen is van belang voor je lichaam, maar zeker ook voor je geest.

Kijk hier voor het beste bed voor in jouw slaapkamer!

Lekker slapen in een Swissflex Bed

Naast een goed bed of een goed matras is er meer nodig voor een goede nachtrust. Een lekkere frisse slaapkamer, geen zorgen aan je hoofd, niet meer aan je scherm geplakt zitten de laatste uren voor je naar bed gaat en een vast slaapritme zijn een paar andere voorwaarden voor een goede nachtrust. Wanneer niet aan deze voorwaarden voldaan wordt, gaat dat ten koste van goed slapen. Je zorgen noteren op een blad papier helpt om ze los te laten. Piekeren is één van de belangrijkste redenen waarom mensen slecht slapen. Stress, te weinig beweging overdag, urenlang zitten, het zijn allemaal slechte invloeden die je merkt in je nachtrust. Dat is niet altijd te vermijden, maar regelmatig bewegen, genoeg ontspanning en rust en een goed boek voor je gaat slapen helpt al veel.

Geef een reactie