Hoe stijl je het beste je eetkamer?

Het stijlen van de eetkamer wordt door sommigen nog lastig gevonden. Er zijn onwijs veel opties om uit te kiezen. Ga je voor een ronde eettafel? Of juist een rechthoekige? Of zelfs een ovale tafel? Wil je daarbij comfortabele eetkamerstoelen of wil je juist voor een stijlvolle stoel gaan? Hoe kun je daarnaast nog je eetkamer aankleden en decoreren? Veel mensen vragen zich ook af of je wel of niet een kleed onder de eettafel kunt leggen. Al deze vragen gaan wij vandaag voor jou beantwoorden.

Welke eettafel?

Het kiezen van een eettafel kan erg lastig zijn. Je moet natuurlijk rekening houden met hoeveel ruimte je hebt. Als je ruimte maar beperkt is, dan is een ronde tafel al snel te groot en onhandig. Kies daarom in een kleine ruimte voor een rechthoekige tafel. Hou je toch van die ronde vormen? Kies dan voor een ovalen tafel. Op die manier kun je de tafel even goed kwijt in de kleinere ruimtes. Heb je genoeg ruimte om op te vullen? Dan kun je elke vorm kiezen die je wilt. Rond, ovaal, rechthoekig. Ook kun je gaan voor een grotere maat met bijvoorbeeld 8 stoelen in plaats van 6. 

Eetkamerstoelen

Zoals eerder benoemd zijn ook hier weer veel verschillende opties. Er zijn namelijk stijlvolle stoelen die wat minder lekker zitten. Of juist de praktische stoelen met een standaard uiterlijk. Wil je iets wat daar net tussenin zit? De By Boo stoel biedt het beste van beide werelden. Met een keuze uit stoelen met armleuning of juist zonder armleuning. Een wat vollere stoel of een stoel die wat meer simplistisch oogt. Deze trendy stoelen zien er niet alleen mooi uit, ze zitten ook nog eens heerlijk. 

Decoratie

Dan blijft de vraag over: welke decoratie? Je kunt het simpel houden met een schilderij aan de muur of een plank met wat decoratie erop. Is een kleed onder de eettafel een goed idee? Dit is geheel persoonlijk. Wil je dit nou wel graag? Kies dan voor een vloerkleed waar vlekken gemakkelijk uit te verwijderen zijn.Geef een reactie