Ga je binnenkort een feestje geven? Deze spullen moet je hebben

Als je een groot feest wilt organiseren, dan is het te verwachten dat er een hoop mensen langskomen. Aan het einde van de avond wil je er niet achter komen dat je de vaat nog moet doen, en om er zeker van te zijn dat je genoeg servies hebt, is er een makkelijke oplossing. Je kan namelijk servies huren bij Arendje, waar alles ruim op tijd en schoon wordt geleverd. Niet alleen servies zoals borden en kopjes, maar ook tapasplanken kunnen worden geleverd. Het servies huren bij Arendje is gemakkelijk en je hebt veel verschillende soorten servies, zodat het altijd bij jouw evenement past.

Thema Servies van Arendje

Mocht je een themafeest willen houden, moet je natuurlijk wel het bijpassende servies erbij hebben. Servies huren bij Arendje kan voor een Japans thema, maar ook vintage servies, streetfood en cosmos servies zijn te huur. De thema’s zijn specifiek, maar het kan natuurlijk ook nog altijd te gebruiken zijn voor een ander thema. Wil je nog meer inspiratie dan alleen maar het servies? Dan vind je op de website een volledige pagina vol met inspiratie voor themafeesten.

Wel heb je waarschijnlijk ook nog statafels nodig. Statafels huren bij Arendje kan net zoals met het servies met verschillende kleuren en modellen. Er kunnen hoge krukken bij geleverd worden, maar mocht je meer beweging willen creëren, dan zijn statafels een hele goede oplossing.

Soorten statafels bij Arendje

Door statafels huren bij Arendje maak je het niet alleen gezelliger voor de gasten, maar ook is het een stuk handiger voor obers. De statafels zorgen allemaal voor gemak en nemen niet heel veel ruimte in. Wel zijn er verschillen in de statafels. Zo heb je ronde en vierkante statafels, maar ook statafels die worden voorzien van een rok. Deze zijn er in verschillende kleuren, dus mocht je statafels huren bij Arendje dan zou je gelijk een rok kunnen bestellen om de statafels in de juiste kleur bij jouw thema neer te zetten.

Sommige tafels hebben ledverlichting, dus daar zal het misschien niet heel erg handig bij zijn. Wel staat dat al bij de tafel aangegeven.

Geef een reactie