Een tweede kans voor uw oude meubels

Na jarenlang gebruik is uw meubel mogelijkerwijs kapot of versleten. Het is uiteraard mogelijk het meubel weg te doen. Echter zijn mensen soms nog erg blij met hun antieke stoel of bank en doen ze deze bij voorkeur niet zomaar bij het afval. In dit geval is het optie uw stoel of bank een nieuw leven te geven met meubelstoffering of meubelreparatie. Opnieuw stofferen is mogelijk van leren fauteuil tot rieten krukje. Meubelreparatie is er zowel groot als klein. In sommige gevallen hoeft alleen het leer opnieuw gespoten te worden, in andere gevallen wordt het meubel geheel gerestaureerd. Na de herstoffering of reparatie ziet uw meubel er weer als nieuw uit en kunt u deze weer jarenlang gebruiken. Op deze manier geeft u uw favoriete meubel een tweede leven!

De vele voordelen van meubelstoffering en meubelreparatie

Is uw meest comfortabele fauteuil doorgezakt? Geef ‘m een nieuwe kans door de keuze te maken voor herstoffering of meubelreparatie. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u uw bank of stoel kunt behouden. Echter brengen meubelreparatie en herstoffering nog vele andere voordelen met zich mee. Zo is een versleten stoel of bank repareren een stuk milieuvriendelijker dan een nieuw meubelstuk kopen. Daarnaast is dat de aankoop van een nieuwe bank of stoel in veel gevallen prijziger is dan het herstellen van een oud meubel. De uitkomst van herstoffering of meubelreparatie? Uw favoriete stoel of bank dat er weer als nieuw uitziet!

Uw versleten meubel laten repareren bij een ambachtelijke meubelstoffeerderij

Natuurlijk wilt u dat uw kapotte meubel mooi hersteld wordt. Bij Arends Stofferingen wordt er altijd gegaan voor een optimaal resultaat. Bij Arends kunt u met ieder meubel terecht. Van klassieke loungestoel tot rieten krukje en van opnieuw bekleden tot complete renovatie. De mogelijkheden zijn groot en u zult verbaasd zijn over het resultaat. Betaalbaar vakmanschap staat hoog in het vaandel. Dit vindt u o.a. terug in snelle service en keuze uit meer dan 350 stalen. Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen. Herstoffering en/of reparatie is in bijna ieder geval een mogeliijkheid én een duurzame investering. Bezoek de website: arendsstofferingen.nl.

Geef een reactie