www.bynco.com

Op www.bynco.com kun je een auto kopen zonder zorgen, EERLIJK, EENVOUDIG EN 100% ONLINE. www.bynco.com is een webwinkel waar je gemakkelijk tweedehands auto’s kunt kopen. Dit gaat op dezelfde manier als het kopen van elk ander product online.

AutoBinck Group

www.bynco.com is een onderdeel van het familiebedrijf AutoBinck. Dit bedrijf heeft inmiddels meerdere vestigingen in 8 landen, er werken een kleine 2500 medewerkers en het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief op de automarkt.

Welke voordelen heeft online kopen op Bynco.com

Wij werken met een zeer gunstige, vaste prijs
Omdat wij niet werken met een showroom, dealers of verkopers kunnen wij een tweedehands auto verkopen tegen een zeer gunstige, vaste prijs. Onderhandelen is niet mogelijk en niet nodig. Wij geven op Bynco.com ook de prijs van een zelfde auto die door andere aanbieders wordt verkocht zodat u kunt vergelijken.

Alle aangeboden auto’s op Bynco.com zijn vooraf gekeurd
Voordat wij een auto aanbieden op Bynco.com wordt deze auto gekeurd door DEKRA . Op de site van Bynco.com vind je bij alle auto’s het keuringsrapport van de te koop aangeboden auto.

360 graden foto’s op Bynco.com
Wij hebben 360 graden foto’s van de binnen- en buitenkant van alle auto’s staan op Bynco.com. Hierdoor lijkt het of je naast of in de auto zit. Probeer het maar eens op Bynco.com

Auto direct online kopen op Bynco.com
Heb je op Bynco.com je droomauto gevonden dan kun je hem ook direct aanschaffen. Je kunt betalen via iDEAL en je geld wordt geparkeerd op de derdenrekening van GoCredible. Als wij de auto bij je thuis bezorgen en jij accepteert de auto, wordt het geld pas overgemaakt naar Bynco. Meer informatie vind je op Bynco.com

Auto gekocht via Bynco.com wordt gratis thuis bezorgd
Ná aankoop, geef jij aan wanneer je de auto wilt hebben, wij leveren de auto bij je thuis af. Wij zorgen er ook voor dat RDW de auto op je naam zet en je ontvangt vóór aflevering een mail met kenteken en meldcode zodat je alvast de auto kunt verzekeren.

Bynco.com geeft 14 dagen proeftijd in plaats van een proefrit
Je kunt eigenlijk geen goede inschatting maken van een auto door middel van één of meerdere korte proefritten. Daarom geven wij 14 dagen proeftijd. Als de auto dan toch niet voldoet kun je hem terug leveren en het volledige aankoop bedrag terug krijgen.

Een auto gekocht via Bynco.com heeft 180 dagen garantie
Omdat wij geloven in onze auto’s krijg je altijd 180 dagen garantie. Bij een jonge occasion kan het zelfs langer zijn vanwege fabrieksgarantie.

Geef een reactie