E-step

Elektrische step voor volwassenen

Een elektrische step, ook wel e-step genoemd, is ontzettend handig. Je verplaatst je er snel mee van A naar B. Met een elektrische step voor volwassenen ben je namelijk niet alleen sneller dan te voet, maar je haalt er ook dikwijls het vaststaande verkeer meer in.

E-step kopen? Hier moet je op letten

Wil je een elektrische step voor volwassenen kopen? Let er dan op dat de e-step daadwerkelijk geschikt voor u is. Kijk voor u de step gaat kopen daarom eerst naar de specificaties. Een elektrische step kan vaak maar een bepaald gewicht aan. Een kinderstep houdt veel minder gewicht dan een e-step voor volwassenen. Deze kunnen namelijk vaak wel zo’n 100 tot 120 kilo hebben. Kijk ook hoe praktische de e-step is. Moet de step mee in het openbaar vervoer? Kies dan voor een inklapbare of opvouwbare e-step. Check ook meteen welke snelheden de step kan halen, hoe stevig de step is en of de wieltjes van goede kwaliteit zijn.

Tip: Ben je op zoek naar een e-step voor langere afstanden? Kies voor een elektrische step met zadel (opvouwbaar)

Actieradius en oplaadsnelheid

één van de belangrijkste dingen waar je op moet letten bij de aanschaf van een elektrische step voor volwassenen is de actieradius. Hoe ver kan je steppen totdat je opnieuw moet opladen? En daarnaast zitten er grote verschillen in de oplaadsnelheid van e-steps. De ene step is naar 1,5 uur volledig opgeladen. Andere steps moeten minimaal 8 uur aan de lader. Een belangrijk punt wanneer je de step bijvoorbeeld gebruikt voor woon-werkverkeer.

Stepjes voor kinderen zijn vaak een stuk goedkoper. Toch raden we af om een step voor kinderen te kopen, wanneer je volwassen bent. Een elektrische step voor volwassenen is niet alleen groter en in staat om meer gewicht te dragen, maar kan vaak ook een stuk harder dan een kinderstepje. Kies dus altijd voor een e-step voor volwassenen.Geef een reactie