Crossen met de motor

Crossen op de weg!

Maak je motor je eigen

Heerlijk de wind door je haren en het geluid van de motor op de achtergrond. Een frisse neus halen is heerlijk als je je motor bij je hebt. Crossen maar! Een motor is ideaal als je lange afstanden wilt rijden en om je één te voelen met het wegdek. Heerlijk! Een motor kan erg comfortabel om op te zitten, zeker als je een heerlijk zadel hebt, dan kan je uren achter elkaar op je motor zitten. Je kan je motor helemaal je eigen maken en je eigen stijl erin kwijt. Doordat je motor onderdelen kan aanpassen op je motor, maak je je motor helemaal uniek. Verschillende motoronderdelen, zoals een mooie uitlaat, klassieke koplampen of onderdelen van het motorblok kunnen aangepast worden in je eigen stijl.

Goed zicht op de weg

Een goede koplamp is erg belangrijk, zeker in de avond. Overdag worden de koplampen niet veel gebruikt, behalve het rijden in een tunnel of als het mistig is. Je wilt toch goed zichtbaar zijn voor andere weggebruikers. Dit kan met een goede koplamp, zoals koplamp Thunderbolt. Andere weggebruikers kunnen jou goed zien en doordat andere weggebruikers koplampen hebben kan jij hen weer goed zien op de weg. Handig! Rijd je veel in de avonden? Dan is een LED koplamp erg handig, want deze geeft veel licht. Rijdt je veel overdag en wil je ook beetje zuinig zijn? Dan zijn halogeen koplampen ideaal! Deze verbruiken weinig energie en geven toch genoeg licht. Er zijn veel verschillende LED en halogeen koplampen, zoals koplamp Thunderbolt, waarmee je goed zicht hebt op het wegdek. 

Rijden in eigen stijl

Eén van de bekendste motormerken is Royal Enfield, Royal Enfield staat bekend om de jaren ’50 of jaren ’60 look. Je wordt één samen met je motor, doordat je heerlijk tegen je motor aan kunt leunen. Royal Enfield heeft een mooie klassieke uitstraling en toch moderne technologie in de motor zitten.  Onderdelen van Royal Enfield kunnen zowel los als samen gekocht worden bij een motorwinkel of via het internet. Ook kan je je motor helemaal aankleden naar je eigen smaak, vanwege verschillende motoronderdelen, zoals een spatbord of een uitlaat. Ook kan je heerlijk sleutelen aan je motorblok, zodat je motor extra power krijgt en een goede onderhoud heeft.

Welke spiegel past bij jouw stijl?

Om goed te kunnen zien op je motor heb je goede motor stuur spiegels nodig. Goede motor stuur spiegels zijn te koop op het internet en in winkels waar ze motoren en motoronderdelen verkopen. Je wilt natuurlijk wel goed het wegdek kunnen zien op je stoere motor. Motoronderdelen zijn er in verschillende soorten en maten, zelfs in verschillende kleuren. Ook hangt het merk motor enorm af welke motor stuur spiegel je koopt, soms past een motor stuur spiegel niet op een motor stuur. Dit kan met de grootte van de motor stuur te maken hebben. Er zijn verschillende vormen betreft motor stuur spiegels, zoals een rechthoekige spiegels of een ronde spiegels. Je kan een leuke spiegel kiezen die bij jouw stijl past!

De voordelen van een druppellader motor

De druppellader motor is erg populair geworden door de jaren heen. Er zijn veel voordelen van een druppellader motor, de motor laadt zichzelf bijvoorbeeld tijdens het rijden op en is erg handig in gebruik. Ook heeft de druppellader motor een ingebouwde  anti-vonk technologie, hierdoor vat de accu minder snel vlam en wordt deze beschermd tijdens het aansluiten van bijvoorbeeld de accu. Als je de motor niet vaak gebruikt, dan is een druppellader motor ideaal, want het kan voorkomen dat de accu dan leeg is en opnieuw geladen moet worden. De druppellader motor kan een lege accu dan een boost geven.

Geef een reactie