Website of webshop ontwikkelen in Twente?

Ben je net een bedrijf gestart en wil je een website of webshop laten ontwikkelen? Of heb je al langere tijd een eigen website/webshop en is het tijd voor grootschalig onderhoud. Bij Webwinkelvisie in Hengelo kunnen ze je in beide gevallen adviseren en het gewenste resultaat voor je uitvoeren.

Website op maat laten ontwikkelen

Een goede website is belangrijker dan ooit, het is in de huidige tijd het eerste wat potentiële klanten van je bedrijf zien. Bij de vraag of iemand nog een dienstverlener of producent kent sturen ze geen telefoonnummers meer door maar een link naar je website. Je ‘visitekaartje’ moet als eerste contactmoment natuurlijk aansluiten bij de verwachtingen van je doelgroep. De doelgroep leren kennen en een passende website ontwikkelen is daarin van groot belang. Daarnaast is een website een uitstekende tool om online doelen te realiseren zoals het informeren van klanten.

Webshop met vele opties

Bij het opzetten van een webshop is het van belang dat de online winkel aansluit bij de producten die erop geplaatst gaan worden. Elk product is anders en stelt een bepaald kader aan de webshop. Zo heb je fysieke producten met een groot aantal technische specificaties waarbij het uiterlijk van minder belang is. Heb je daarentegen een webshop voor mode dan gaat het vooral om het uiterlijk van het product. Het type webshop zal leidend zijn in de keuze uit het scala aan webshopsoftware die er beschikbaar is. Ook een passende betalingsmethode en het koppelen van boekhoudprogramma’s aan je webshop zijn zaken om over na te denken.

Vakwerk en online marketing

Wie je klanten zijn en hoe je ze in je webshop krijgt is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Met een stuk online marketing en zoekmachineoptimalisatie is je website/webshop effectiever en zijn er meer conversies tot betalende klant. Bij Webwinkelvisie is er specialisme in huis voor elke discipline, dus neem snel een kijkje op de site!
Geplaatst in IT

Geef een reactie