Wat heeft het merk Safire allemaal voor jou in petto?

Er wordt in de praktijk steeds vaker voor gekozen om niet alleen in particuliere woningen, maar ook in zakelijke omgevingen gebruik te maken van camerabewaking. Op het moment dat ook jij dit wil gaan doen spreekt het voor zich dat je in eerste instantie op zoek zal willen gaan naar een geschikt merk om camerabewaking van aan te schaffen. Eén van de merken die door de jaren heen een behoorlijke reputatie heeft weten op te bouwen luistert naar de naam Safire. Ben jij ook van plan om één van de camera-oplossingen van dit merk te kopen? Lees dan vooral even snel verder.

Wanneer koop je een dome camera van Safire?

Het eerste type camera die je terug kan vinden in het aanbod van het merk Safire is een zogenaamde dome camera. We zien deze camera’s zeer vaak terugkomen in bijvoorbeeld kantoorruimtes, maar ook in particuliere woningen. Voor deze camera’s geldt dat ze er om bekend staan een behoorlijk groot beeld te kunnen opnemen. Bovendien is het zo dat ze ook helemaal niet opvallend zijn. Dit heeft als gevolg dat ze de uitstraling van het interieur niet negatief gaan beïnvloeden. Let wel, is het de bedoeling dat je camera ervoor zorgt dat mogelijke inbrekers worden afgeschrikt? Dan zijn er andere camera’s van het merk die zich daar wellicht aanzienlijk beter voor lenen.

Wanneer is een Safire bullet camera de beste keuze?

Voor heel wat mensen is het zo dat zij er de voorkeur aan geven om gebruik te maken van een camera in hun woning die net wat meer in het oog springt. Wanneer dat het geval is kan je natuurlijk beter kiezen voor een bullet camera van Safire in plaats van voor een dome camera. Voor deze laatste geldt namelijk dat ze bij een correcte plaatsing zo goed als onzichtbaar zijn. De kans dat een mogelijke inbreker er dan wordt door afgeschrikt is uiteraard behoorlijk klein.

Betekent bovenstaande dat je er rekening mee moet houden dat een Safire bullet camera altijd zeer aanwezig is in de ruimte waarin ze wordt geïntegreerd? Dat nu ook weer niet. Er zijn dan ook in de praktijk wel degelijk ook kleinere exemplaren beschikbaar waar je gebruik van kan maken. Deze kleine exemplaren vallen nog enigszins op, maar beïnvloeden het beeld van het interieur aanzienlijk minder. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat er ook aan het gebruik van bullet camera’s van Safire in de praktijk heel wat interessante voordelen zijn verbonden.

Wat kan een PTZ camera voor jou betekenen?

Tot slot is het ook mogelijk om te kiezen voor een zogenaamde PTZ camera van het merk Safire. Een dergelijke camera staat er om bekend over een ongekend veelzijdige werking te beschikken. Dit is het gevolg van het feit dat deze camera in eerste instantie over een behoorlijke draaihoek beschikt. Daarnaast is het eveneens zo dat deze camera’s zijn uitgerust met een optische zoom. Heb je bijvoorbeeld op een bepaald ogenblik iets vastgesteld wat niet helemaal goed blijkt te zijn? Dan kan de optische zoom inzetten ervoor zorgen dat je die onregelmatigheid perfect in beeld kan brengen. Ook deze camera’s van Safire zijn dus absoluut de moeite waard om mee aan de slag te gaan. Kijk voor meer informatie op https://www.jaggsalarm.nl/

Geef een reactie