Condooms online bestellen? Volg deze tips!

Waarom nog condooms in de winkel kopen, als dat ook gewoon online kan? Vandaag de dag kun je simpel via je computer, telefoon of tablet condooms bestellen. Het is niet meer nodig om naar de winkel te gaan! Naast dat sommigen het sowieso vervelend vinden om in de winkel condooms te kopen, scheelt het ook nog eens tijd als je online bestelt.

Bij het online kopen van condooms is het wel van belang dat je op een aantal zaken let. Om je op weg te helpen geven we je in dit artikel 3 tips voor het online bestellen van condooms. Lees verder voor de drie tips!

1. Kies ervoor om condooms anoniem te bestellen

Velen hechten waarde aan hun privacy, en terecht! Het is te begrijpen dat je de aanschaf van condooms liever voor jezelf houdt. Een van de voordelen van online condooms bestellen is dat je niet bang hoeft te zijn dat je iemand tegenkomt of dat iemand ziet dat je condooms koopt. Bovendien worden dozen zonder logo’s verzenden en is op het bankafschrift niet te zien dat er condooms gekocht zijn, waardoor je anoniem bestelt en je nergens zorgen over hoeft te maken.

Het kan zijn dat het bovenstaande voor jou weinig uitmaakt, of dat je het niet belangrijk vindt. Toch is het voor velen wel fijn. Als je behoefte hebt aan anoniem bestellen, weet je dus dat dat mogelijk is!

2.  Let goed op de prijzen

Niet overal worden dezelfde prijzen gehanteerd. Natuurlijk hangt dit ook af van merk, hoeveelheid, soort, etc. Toch zijn er ook binnen dezelfde merk en soort condooms verschillen in prijzen tussen verschillende websites.

Het mooie aan online bestellen is dat je meer controle hebt over je kosten. Het is namelijk makkelijker om online prijzen te vergelijken dan dat even in de winkel te doen. Bovendien is het aanbod online groter, waardoor je ook uit meer merken en soorten condooms kunt kiezen. Dit kan jouw aankoop zeker voordeliger maken.

3. Ga ook eens voor fun condooms

Het zit al in de naam: ‘’fun’’ condooms: condooms met een extraatje! Iedereen kent wel de normale condoom, maar fun condooms zijn nog niet altijd even populair. Toch is het wel een leuke toevoeging aan je ‘’condoom-collectie’’ en is het weer eens iets anders.

Wanneer je op zoek bent naar fun condooms, zul je al snel merken dat er verschillende soorten fun condooms zijn. Denk onder andere aan: condooms met een lekker smaakje en geurtje (smaak condooms), condooms met ribbels of nopjes, glow in the dark condooms, gekleurde condooms en meer. Genoeg keuze dus! Ben je aan iets nieuws toe? Dan zijn fun condooms perfect voor jou!
Geef een reactie