CEKA NEDERLAND – FUNCTIONEEL & ESTHETISCH INTERIEUR ADVIES.

Interieuradvies nodig? Het is de kunst de juiste balans te vinden tussen functioneel en een esthetisch interieur. Een goed advies is daarbij erg belangrijk. Een professionele kantoorinrichting voor in de zorg of het onderwijs is van belang voor een gezonde werkomgeving.

Ceka Nederland heeft interieuradviseurs met specialistische kennis van kantoorinrichting in de zakelijk markt. Diverse klanten in de zorg en het onderwijs hebben al gedegen advies gekregen dat geleidt heeft tot een sterk verbeterde werkomgeving. De inrichting van de kantooromgeving gebeurd op een manier waarbij de medewerker en zijn werk centraal staan.

Interieuradvies start bij het luisteren naar de klant. Welke diensten levert de klant, wat doen de medewerkers hierin en hoe ondersteunt de kantoorinrichting hierbij. Op basis daarvan kan Ceka Nederland een ontwerp maken waarbij de verschillende medewerkers en hun werkproces zijn meegenomen. Dit is meer de functionele kant van interieuradvies. Misschien ook wel het belangrijkste onderdeel van een goed interieuradvies.

De uiteindelijke styling van het kantoor komt tot stand in een interactieve workshop waarbij Ceka een concept ontwerp laat zien aan de klant. Daarbij is het zelfs nodig dit via virtual reality te laten ervaren. We willen dat de klant vooraf ervaart wat de uiteindelijke kantoorinrichting wordt en of dit aansluit bij de verwachtingen.

CEKA NEDERLAND

Je kunt gerust zeggen dat wij vol passie zijn en barsten van de creativiteit. Met een prettig nuchtere aanpak realiseert Ceka Nederland interieurprojecten voor de zakelijke markt, de zorg en het onderwijs. Hierbij ontzorgt Ceka haar relaties volledig.
Geef een reactie