Wat zijn de voordelen om gebruikte heftrucks te kopen

Voor grote bedrijven zoals groothandels en transportbedrijven is het cruciaal dat er genoeg heftrucks aanwezig zijn voor hun medewerkers. Dankzij heftrucks kun je gemakkelijk huidige en nieuwe producten opbergen en zodoende ook vervoeren en doorverkopen aan klanten. Heb je niet genoeg heftrucks beschikbaar? Wat dacht je ervan om een Tweedehands heftrucks aanschaffen? In dit blog leggen wij je de voordelen van Gebruikte heftrucks kopen en waarom je er baat bij kan hebben.

1: gebruikte heftrucks zijn net zo goed als gloednieuwe

Gebruikte heftrucks kopen betekent niet per se dat ze in slechte kwaliteit bevinden. Sterker nog, vaak werken ze net zo lekker (of zelfs beter) als gloednieuwe heftrucks! Gebruikte heftrucks worden ook alleen verkocht als ze nog kunnen functioneren. Soms merk je bij nieuwe heftrucks namelijk dat het nog een beetje stroef gaat in het begin en dit is met tweedehandse heftrucks dus niet zo.

2: gebruikte heftrucks zijn fijner voor de portemonnee

Ja, we zitten allemaal wel krap bij kas. Als je dus geen geld kan veroorloven voor een gloednieuwe heftruck, dan kun je net zo goed Gebruikte heftrucks kopen. Bovendien weet je ook al dat ze prima werken en je kunt meerdere heftrucks kopen voor de prijs van een. Gebruikte heftrucks kopen is dus niet alleen fijn voor de werking van jouw bedrijf, maar ook voor jouw portemonnee. Twee vliegen in één klap dus!

3: gebruikte heftrucks kopen kost niet zo veel tijd

Tweedehands heftrucks aanschaffen is eigenlijk zelfs tijdbesparend. Tweedehands heftrucks aanschaffen houdt alleen in dat je even snel checkt dat de verkoper betrouwbaar is. Bij nieuwe heftrucks moet je namelijk altijd wel even een test rondje doen van het apparaat, terwijl je weet dat de tweedehandse al gebruikt is, dus het werkt nog soepel. Jouw werknemers kunnen dus gelijk aan de slag zodra je de tweedehandse in huis hebt.

Geef een reactie