Waar kies jij voor? Een vulpen, balpen of toch wat anders?

Pennen, ze zijn al eeuwen niet meer uit ons leven te denken. Al honderden jaren maken we er gebruik van. Niet alleen om mee te schrijven maar ook om mee te tekenen. In de loop der jaren zijn er een aantal grote bedrijven gekomen die schrijfgerei en schrijfwaren ontwikkelen en produceren.

Verschillende soorten pennen

Er zijn inmiddels heel wat verschillende soorten pennen. Zo heb je onder andere fineliners, balpennen, vulpennen en rollerball pennen. Wanneer je aan sierschrift doet is een vulpen ideaal. Zeker wanneer je een vulpen hebt met een wat bredere punt is deze zeer geschikt om mee te kalligraferen. Met een vulpen kun je door middel van minder of juist wat meer druk ervoor zorgen dat er dunne en dikkere lijnen op je papier komen. Online kan je een vulpen kopen via de webshop www.pwakkerman.com. Deze winkel bestaat al bijna een eeuw.

Niet alleen voor vulpennen kan je bij hun terecht maar zij hebben nog veel meer schrijfwaren en schrijfgerei. Zij hebben een zeer groot en breed assortiment van verschillende merken. Zo kan je bij hun bijvoorbeeld een Parker jotter bestellen. De Parker Jotter is de goedkoopste vulpen uit het assortiment van dit merk. Parker is een zeer bekend merk wat al heel erg lang bestaat. Parker is begonnen met het produceren van een vulpen omdat hij zich mateloos irriteerde aan het feit dat de vulpennen destijds allemaal van slechte kwaliteit waren en gauw gingen lekken. Dit heeft hij verholpen door een lekvrij systeem te bedenken wat het lekken voorkomt.

Een vulpen of toch een balpen?

Heb je liever en balpen dan een vulpen dan kan dit natuurlijk ook prima. Het merk Montblanc verkoopt onder andere balpennen. Ze hebben ook nog een divers assortiment aan ander schrijfgerei. Een Mont blanc balpen is er in verschillende prijsklasse maar we zijn eerlijk wanneer we zeggen dat dit merk wel tot de duurdere klassen behoort. Je legt toch al gauw rond de 200 euro neer voor een balpen en dat is vrij veel geld al weet je wel dat je dan een pen hebt die levenslang meegaat.

Wanneer je echt op zoek gaat naar mooie en duurzame pennen dan zal je ook terecht komen bij het merk Lamy. Er zijn verschillende lamy vulpen verkooppunten te vinden in Nederland. Ook voor je navulling kan je daar terecht maar natuurlijk is dat ook online allemaal te verkrijgen. Het is maar net waar jij de voorkeur aan geeft en wat jij makkelijker vindt. Soms zijn er momenten dat je een artikel gewoon echt even in je handen moet hebben om te beslissen of jij dat het geld waard vindt. Pennen zijn ook erg leuk om als relatiegeschenk cadeau te geven. Je kunt een pen nog persoonlijker maken door hem te laten graveren met een speciale tekst of bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf. Zo maak je direct een stukje reclame!

Geef een reactie