Transparante prijsopbouw van een grafmonument

Een veelgestelde vraag is ‘Wat kost een grafsteen ongeveer?’
Er zijn veel verschillende
grafstenen prijzen. Dit kan variëren van €1250,- tot meer dan €5000,-.  Een passende grafsteen of grafmonument is voor de meeste families belangrijk, echter moet deze ook in het budget passen.

Tijdens een bezoek aan de toonzaal kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn voor elk budget. De prijs van een grafsteen is afhankelijk van bewerkingen en verschillende materialen. Alle voorbeelden van grafmonumenten in onze gedenkhof, online fotoboek en onze brochure zijn voorzien van een prijs en volledig transparant.

Ook geven wij u graag een gespecificeerde prijs behorende bij de grafsteen die u in gedachten heeft (inclusief alle bijkomende kosten van dien). Wanneer er diverse materialen of bewerkingen bovenop de basisprijs bijkomen zal de prijs hoger uitvallen. Vanuit hieruit kunnen we samen verder bouwen tot het uiteindelijk resultaat en komen we tot een prijs voor de steen.

De prijsopbouw van een monument is transparant en bestaat uit een aantal onderdelen:

– De keuze van de soort letterplaat
– De keuze van de soort omranding
– De keuze van wel of niet een afdekplaat

Past een vrijblijvend persoonlijk gesprek of bezoek aan onze toonzaal niet binnen uw huidige wensen?
Dan heeft u ook de mogelijkheid om de verschillende opties online te bekijken in ons online fotoboek. Hierin is het mogelijk de grafstenen te filteren op een prijsgroep. Door uw budget aan te vinken samen met uw wensen worden alle stenen gefilterd en krijgt u direct een compleet overzicht. Dit is altijd een richtprijs.

Ook hebben wij een online grafstenen ontwerpdienst (online configurator). Hierin zijn ook de kosten direct bekend. Geen verrassingen achteraf, we vinden duidelijkheid heel belangrijk.
Wilt u liever onze brochure met complete prijslijst thuis ontvangen? Vraag dan nu onze brochure aan en wij sturen deze op per post. Al deze opties kunt u vinden op onze website.

De prijzen van onze grafstenen zijn altijd inclusief:

– Betonfundering en de omranding gevuld met split of potgrond
– Vergunningsaanvraag bij de gemeente
– Transport en plaatsing (zie onze regio)
– 25 jaar garantie

Onze prijzen zijn exclusief belettering en eventuele grafaccessoires.


Laatste nieuwe berichten
2 gedachten over “Transparante prijsopbouw van een grafmonument

Reacties zijn gesloten.