Speed dating tips voor vrouwen en mannen

Speeddating wordt steeds populairder in Nederland. Veel mensen zijn uitgekeken op de apps. In dit artikel zullen we enkele tips delen voor nog meer speeddating succes. Dames eerst.

Kom met een open geest

Zorg ervoor dat je zit voordat je deze volgende zin leest: je zult waarschijnlijk geen Ryan Gosling of George Clooney ontmoeten op je singles event. Sorry! Je zult echter wel nieuwe mensen ontmoeten die niet in je normale kringetje zitten. Geef de vrijgezelle mannen een kans, zelfs als ze niet je ’typische’ man zijn waar je voor gaat. Misschien werkt je ’type’ niet voor je?

Maak nieuwe vrienden

Je kunt nooit te veel vrienden hebben toch? Dus wees niet bang om een nieuw maatje te vinden voor een optreden of om te gaan joggen. Vraag je vrienden om hem te ontmoeten voor een drankje na het werk en bam – zijn vrijgezelle werkvriend is precies in jouw straatje. Ik hoor ook dames details uitwisselen met andere dames die in de buurt zitten. Waarom? Soms gaan al je vrienden trouwen/baby’s krijgen en heb je gewoon wat meer vleugelvrouwen nodig. Ik had ooit een man die een sollicitatiegesprek kreeg tijdens een speeddate. Netwerk dames, netwerk!

Word niet te pissig

Niemand houdt van een mooie meid met een vieze dronken piratenmond. Het is makkelijk om een paar cocktails achterover te slaan als moed, maar overdrijf het niet. Zeker niet als je met een lege maag uit je werk komt. Ik heb ooit een meisje zien overgeven tijdens haar laatste speeddate. Waargebeurd verhaal. Het was niet sexy. Of grappig.

Tip: Speeddate Rotterdam | Vind je perfecte match!

Probeer meer dan één speeddate evenement

Singles avonden zijn een spel van nummers. Soms val je op 1 man, soms val je op 4 mannen en soms val je op niemand. Als je niemand ziet zitten kun je nog een keer komen voor gratis speeddaten onder de garantie die wij bieden. Probeer een paar singles evenementen om je kansen op het vinden van je perfecte match te vergroten. Ongeveer 80% van de singles krijgt ten minste één match, en hoewel dit goede kansen zijn, vergeet niet dat voor 20% van de gasten het gewoon niet hun avond was. De grootste dating avond die we doen is de singles partijen formaat. Onze singles party avonden krijgen tot 300 gasten.

Speed dating tips voor mannen

Neem nota van de volgende speed dating tips voor mannen:

Boek je singles event ticket op voorhand

Single vrouwen hebben de neiging om op voorhand te boeken, en single mannen laten het boeken van dating events vaak over tot het laatste moment. Spontaan zeg je? Hier is hoe het boeken van last minute eigenlijk leidt tot onevenwichtige singles evenementen. Als dames plaatsen zijn uitverkocht, betekent dit vaak dat er vrouwen op de wachtlijst staan, maar we hebben meer mannen nodig om eerst te boeken. Als je pas op de dag zelf boekt, hebben de mensen op de wachtlijst al andere plannen gemaakt of is het te laat. Kortom, hoe eerder je boekt, hoe meer single vrouwen je zult ontmoeten.

Uitgelicht: https://www.speeddateinbreda.nl/

Netwerk

De meeste mannen komen in hun eentje naar datingavonden, wat helemaal prima is. Je bent er tenslotte om alleenstaande vrouwen te ontmoeten en je kunt altijd met de jongens optrekken. Zodra je je hebt aangemeld bij je gastheer op het singles evenement, ga dan met een van de andere mannen aan de bar zitten en zeg hallo. Single dames houden ervan om mannen te zien kletsen en lachen voordat het evenement begint. Het maakt je vriendelijk en benaderbaar. Aangezien de meeste dames met z’n tweeën komen, heb je dan een mooi gelijk aantal om je voor/na het dating event bij aan te sluiten. Als je wordt gevraagd ‘hoe kennen jullie elkaar’ kun je zeggen dat je elkaar die avond toevallig hebt ontmoet, wat bewijst dat je een heel sociaal, vriendelijk persoon bent. Het is voor single vrouwen heel belangrijk om potentiële vriendjes voor te stellen aan hun vrienden. Als ze kan zien dat je je staande kunt houden met vreemden dan heb je meteen een vinkje gezet.

Geef een reactie