Laat je inspireren door unieke woonstijlen en opties voor je interieur

Met een mooie inrichting zorg je voor een plezante leefomgeving. Zo nu en dan is het lastig om een inrichting vorm te geven. We helpen je graag een eindje op weg. Het kan bevorderlijk zijn om te starten bij een woonstijl kiezen. Woonstijlen kunnen erg verschillen van elkaar. Opzoek gaan naar wat je het prettigst vindt en wat het beste aanvoelt is een goed vertrekpunt. Dan kun je op zoek gaan naar de juiste spullen om je inrichting verder vorm te geven. Meer inspiratie vind je hieronder.

Maak van jouw huis een leuke plek

Er zijn heel veel woonstijlen gaaf, van klassiek tot aan design. Kiezen wat bij jou past is niet altijd simpel, op momenten kan je verdwaald raken in de vele mogelijkheden. We nemen je mee in een aantal van onze meest gewaardeerde woonstijlen om je op weg te helpen. Als eerste de basic woonstijl – die zich kenmerkt door frisse vormen – is meestal ontzettend leuk. Opvolgend heeft de design woonstijl een doordachte look, wat ook heel tof kan staan. Als laatste is een klassieke woonstijl leuk als je van rijke spullen houdt. Deze drie variaties kunnen de inrichting van je kamers prachtig maken. Als je een woonstijl hebt kunnen kiezen, is het tijd om er verder mee bezig te gaan en de juiste spullen uit te zoeken.

Je kan ook altijd bepaalde ruimtes nog een specifieke functie geven. Bijvoorbeeld, een mancave. Als je daarvoor kiest geldt wel het zelfde advies: ga op zoek naar mancave spullen die passen binnen je gekozen stijl en waarvan je blij wordt.

Verlichting in de keuken

Om welke reden is de keuze voor een bepaalde verlichting boven de eettafel nou zo van belang? Om te beginnen zorgt licht voor een gezellige sfeer. Een keuken is vanzelfsprekend niet volledig zonder gezellige verlichting. Zeker boven de keukentafel moet genoeg verlichting aanwezig zijn. Dit is immers de plek waar we de krant bekijken, werken en leuke avonden met kennissen beleven. Ga je nieuwe verlichting voor je keuken aanschaffen? Denk dan na over de plaatsing, het type verlichting en de gewenste hoeveelheid licht. Twijfel je welke verlichting het beste boven jouw dinertafel past? Vraag dan altijd professioneel advies.

Vintage en Retro – De ideale interieurcombinatie

Een te gekke match: Vintage en Retro. Ben jij fan van een gezellige en warme woonstijl? Dan is de combinatie retro en vintage écht iets voor jou. Retro typeert zich door de plezierige look en de unieke vormen. Vintage is een stijl met lef. Het kan heel kleurrijk zijn, maar dit hoeft niet. Wel zijn er eigenaardige kleuren die Vintage betitelen, namelijk: groen, donkergrijs en okergeel. Hiernaast is een deukje niet schandelijk bij Vintage. Kleding en producten een nieuwe mogelijkheid geven en er je eigen touch aan geven. Een gepaste mix tussen oud en nieuw! Kijk op https://fanvanwonen.nl/ voor meer informatie.

Geef een reactie