Ga op onderzoek uit in de escaperoom Amersfoort

De escape room is een perfecte locatie voor een gezellig uitje. En nu denk je misschien “wat is er zo leuk aan om jezelf een uur lang te laten opsluiten?”. Het geeft natuurlijk een kick wanneer je op jezelf en jouw teamgenoten bent aangewezen om binnen de gestelde tijd uit een kamer moet zien te ontsnappen. Escape rooms zijn dan ook razend populair! Ga bijvoorbeeld met een groep vrienden, familieleden of collega’s naar de escaperoom Amersfoort en ga op onderzoek uit! Of ga samen met je date naar een escape room. Het is namelijk een ideale ijsbreker! In onze blog vertellen we meer over de escape rooms die je in Amersfoort vindt.

Escaperoom Amersfoort; Ga op onderzoek uit en probeer de gestolen organen terug te vinden

Als je denkt dat escape rooms gewoon leuk aangeklede kamers met spannende puzzels zijn, heb je het goed mis! Zeker wanneer je het mortuarium in de escaperoom Amersfoort bezoekt. Je wordt samen met je team van maximaal 8 personen opgesloten in het mortuarium van Lodewijk Ever en je krijgt 60 minuten de tijd om de gestolen organen terug te vinden. De heer Ever is namelijk naast zijn baan als bloedraper ook een illegale handelaar in organen die hij van de binnengebrachte lijken ontvreemd. Wanneer je erin slaagt om de organen terug te vinden voordat Lodewijk Ever weer terug is, heb je het spel gewonnen. En slaag je er niet? Nou… Dan is de kans groot dat jij het volgende slachtoffer bent van de orgaanhandelaar.

Ben jij de volgende Harry Potter of Merlijn de tovenaar?

De films van Harry Potter ken je ongetwijfeld en wellicht ben je ook wel bekend met het verhaal over Merlijn de tovenaar. De raadsman van Koning Arthur in de middeleeuwen. In de escaperoom Amersfoort The Wizard School heb je het gevoel dat je zelf in één van de kamers van kasteel Zweinstein bent beland en je taak is simpel. Puzzels en raadsels oplossen om binnen een uur te ontsnappen! Uiteraard doe je dat ook samen met je team van maximaal 8 personen. Een groot pluspunt van deze escape room is dat oudere kinderen ook kunnen deelnemen, want The Wizard School is allesbehalve eng. Spannend des te meer! Houd jij je toverstaf paraat?

Cabin 666; De duivelse escaperoom Amersfoort 

Een berghut met het nummer 666. Dat kan niet veel goeds betekenen en je hebt het ook zeker bij het rechte eind wanneer je denkt dat deze escaperoom Amersfoort duivels is! Althans, dat moet je zien te ontdekken. De vreemde verhalen van mensen uit de omgeving starten wanneer het twaalfjarige meisje Melinda spoorloos is verdwenen en rare schimmen, geluiden en andere paranormale activiteiten doen vermoeden dat er iets gaande is in Cabin 666. Aan jou en jouw team van maximaal 8 personen de taak om de mysteries te ontrafelen en de moeilijke puzzels van deze horror escape room op te lossen. Maar wees wel binnen de tijd van 60 minuten, want de duivel zit je letterlijk en figuurlijk op de hielen! 

Geef een reactie