Een speciaal cadeau voor elke gelegenheid

Artihove.nl, heb je er wel eens gekeken? Artihove is een webshop waar ze mooie, creatieve en speciale geschenken verkopen vervaardigd uit verschillende materialen. Het zijn geen geschenken waarvan er tientallen zijn gemaakt. Juist niet! Zij vinden dat een geschenk bijzonder moet blijven en daarom maken ze niet tientallen dezelfde ontwerpen. Elk artikel wordt gemaakt met een bepaalde gedachte. Je kunt bij hun ook iets persoonlijks laten maken wat zoveel mogelijk naar jouw wensen is. Je kunt via hun webshop heel makkelijk bestellen. Lukt het je niet omdat je bepaalde wensen hebt, dan kan je contact met hun opnemen. Zij hebben een showroom in Bergschenhoek waar je een kijkje kan gaan nemen zodat je met eigen ogen ziet wat de mogelijkheden allemaal zijn.

Een cadeau met een verhaal

Jullie collega gaat met pensioen, een moment waar zeker wel even bij stilgestaan mag worden en wat je niet zomaar voorbij kan laten gaan. Een afscheidscadeau voor je collega vinden is niet altijd eenvoudig. Zelfs wanneer je precies weet wat hij of zij leuk zou vinden kan het best nog wel een behoorlijke zoektocht zijn en zomaar wat rondzoeken op internet brengt je ook niet meteen waar je wilt zijn. Dan is het verstandig om even op de site van artihove.nl te kijken. Zij hebben mooie en bijzondere geschenken staan onder andere voor jubilea en afscheid. Voor een niet doorsnee geschenk ben je op de juiste plek.

Relatiegeschenken

Niet alleen afscheidscadeaus zijn er te vinden maar bijvoorbeeld ook relatiegeschenken kan je bij hun vinden of laten maken. Juist door een eigen idee aan te voeren wat ontwerp betreft blijft het uniek. Iets wat jij hebt ontworpen en de specialisten van artihove ten uitvoer hebben gebracht. Mooier en unieker kan het toch eigenlijk niet? Zo zal jij nog jarenlang herinnerd worden wanneer ze dat unieke beeldje, sculptuur of ander artikel zien staan. Zo wordt een relatiegeschenk meteen een stukje merchandise wat behoort bij de marketing van jouw bedrijf of onderneming.

Klasse in de tuin Een bronzen beeld in de tuin kan hartstikke mooi zijn maar je weet eigenlijk nog niet precies wat je nu wilt. Kijk dan gerust eens rond in de grote uitgebreide collectie van artihove.nl. Heb je wel een idee van wat je graag zou willen maar weet je niet of dat ten uitvoer gebracht kan worden? Neem dan even contact op met ze om het een en ander te bespreken en dan hoor je het vanzelf of dat het wel of niet kan. Zij geven je een goed en deskundig advies waar jij echt wat aan hebt. Ook wat onderhoudsvragen betreft kan je bij hun terecht. Al zijn de meeste dingen onderhoudsvrij die ze maken.

Geef een reactie