Een onvergetelijke kerst

Kerst is een van de meest geliefde feesten. Het is moeilijk om niet te houden van de sfeer en gezelligheid die Kerst met zich meebrengt. Al het lekkere eten, cadeautjes, warme chocomel bij de open haard, sneeuw en nog zo veel meer. Maar wat zijn nou een paar dingen die je kan doen voor een onvergetelijke Kerst? We gaan je in dit artikel daar een paar ideetjes voor geven.

Decoratie

Een echte onvergetelijke kerst begint met de decoratie. Je zal voor altijd die ene Kerst herinneren toen het huis zo mooi gedecoreerd was en er zo´n mooie kerstboom stond. Je kan voor allerlei kerstdecoratie bij Warentuin terecht. Natuurlijk is het meest belangrijke de kerstboom, je kan een echte kerstboom kopen of een kunstkerstboom. Je hebt daarnaast  ook veel verschillende modellen; groot, klein, lichtgroen, donkergroen, wit, frosted enzovoort. Het is ook erg belangrijk dat je de kerstboom leuk decoreert met kerstballen, lichtjes en eventuele andere decoratie. Aan de trap kan je ook lichtjes hangen, de keuken kan je decoreren met leuke kerstdecoratie zoals bijvoorbeeld kersthuisjes. 

Er even tussenuit

Het is belangrijk dat je in deze mooie tijd leuke dingen gaat doen en onvergetelijke herinneringen maakt en juist in deze tijd zijn er veel dingen om te doen. Je kan naar de Winter Efteling gaan, hier kan je optimaal op een magische manier genieten van de winter en Kerst. Je kan hier genieten van winterse lekkernijen, de winterweide en je kan ook nog overnachten in het vakantiepark of het hotel. Als dit je niet aanspreekt kan je ook naar een kerstshow, of je kan gaan schaatsen en daarna lekker genieten van een warme chocomel. Je kan ook naar een indoor skibaan gaan of als je het heel groot wilt uitpakken, kan je ook op skivakantie gaan. Kerstmarkten zijn ook altijd heel gezellig om naartoe te gaan.

Lekker thuis

Je hoeft er natuurlijk niet tussenuit te gaan om het leuk te hebben er zijn ook genoeg dingen die je thuis kan doen. Je kan leuke kerstspelletjes doen zoals kerstbingo. Dit is overigens ook heel leuk om op kerstavond te doen met de cadeautjes uitpakken. Kerstkoekjes maken, een gingerbreadhuis of ander eten met een kerstthema maken, is ook een leuke activiteit om de dag mee op te vullen. Als je het heel simpel wilt houden kan je ook lekker een kerstfilmavond houden. Dit blijft altijd leuk en een must voor het kerstseizoen.

Geef een reactie