24/7 Ledȗb overhemden!

Het overhemd is één van de bekendste en meest gedragen kledingstukken ter wereld. Een overhemd is tijdloos en kan op vele manieren gedragen worden. Dit zorgt ervoor dat een overhemd zowel geschikt is voor zakelijke als casual gelegenheden. Een overhemden merk dat hier goed op ingespeeld heeft en beide markten wil aanspreken is Ledȗb. Ledȗb kun je eigenlijk iedere dag aan, of je nu vrij bent of een zakelijk gesprek moet voeren. Ledȗb is inmiddels een zeer bekend overhemdenmerk dat werd opgericht in 1963. Het merk en het familiebedrijf achter het merk hebben een rijke geschiedenis. Zo produceerde het familiebedrijf Van Winkel’s Konfectiebedrijven, voor de oprichting van het merk Ledub, overhemden voor het Nederlandse leger!

De voordelen van Ledȗb overhemden

De overhemden van Ledȗb onderscheiden zich van andere merken doordat een groot deel van de collectie strijkvrij is. Een strijkvrij overhemd kun je na het wassen en drogen meteen aantrekken. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je geen tijd of zin hebt om te strijken. Vandaar ook de opmerking 24/7 Ledȗb overhemden. Ledȗb overhemden zijn in vele pasvormen en maten verkrijgbaar, dit zorgt ervoor dat iedere man ongeacht het postuur een Ledȗb overhemd kan dragen. De overhemden hebben tevens een breed scala aan details waardoor je jezelf met een Ledȗb overhemd ook nog eens kan onderscheiden van andere overhemd dragers.

Ledȗb zowel in als uit de broek

De overhemd is dus een tijdloos mode item. Toch is er een modekwestie over het overhemd dat steeds blijft terug komen. De vraag is “draag je je overhemd in of over je broek? Zelfs het NRC wijdde er een artikel aan. In de modewereld zijn de meningen doorgaans verdeeld. De één vindt een overhemd in de broek mooi, terwijl een ander de voorkeur geeft aan een overhemd over de broek. Toch lijkt iedereen het over één ding eens te zijn: draag de overhemd zoals hij bij jou het beste staat. Vergeet hierbij niet dat een overhemd over de broek een nonchalantere uitstraling geeft dan een overhemd in de broek. De ene draagmethode is beter zakelijk geschikt als de ander…
Geef een reactie